Varför trafikskola via STR

Gör rätt val – så hittar du din trafikskola

Att ta körkort eller förarbevis med hjälp av en trafikskola är en effektiv väg till både godkänt körprov och teoriprov. Via STR får du en erfaren och seriös trafikskola som vet vad som krävs för att bli en skicklig förare och har pedagogisk kunskap för att utbilda dig på bästa sätt. Fundera igenom vad som är viktigt för dig och gör rätt val.

Tryggt val med trafikskola

Vill du gå en intensivutbildning? Vill du övningsköra mycket privat? Pluggar du helst teorin digitalt? Hur ser körskolans krav ut för att få en tid till uppkörning? Innan du bestämmer dig för vilken trafikutbildare du vill skriva in dig hos – jämför erbjudanden, upplägg och fundera igenom vad som är viktigt för dig. Med en STR-ansluten trafikskola får du en kunnig, engagerad och pedagogisk trafiklärare som är med dig på alla steg genom utbildningen. Dessutom har du full koll på alla tillstånd, intyg och regler som krävs under utbildningen, körskolan hjälper dig med det.

NKI-index och STR ger dig en bra trafikskola

En bra värdemätare när du gör ditt val av trafikskola är NKI-index. Det är ett mått på hur nöjda tidigare elever har varit – alla STR-anslutna trafikskolor har ett NKI-index. Det kan ge dig ytterligare stöd i valet av trafikutbildning. Här kan du läsa mer. Kom också ihåg att du när du vill kan byta trafikskola om du inte är nöjd. Alla STR-anslutna trafikskolor har en egen reklamationsnämnd som ger elever extra trygghet.

Läs mer om STR här