Tillsammans med en STR-utbildad trafiklärare och en etablerad STR-trafikskola är vägen till körkortet eller förarbeviset säker, och många gånger den mest effektiva trafikutbildningen.
Varför trafikskola via STR

Gör rätt val – så hittar du din trafikskola

Att ta körkort eller förarbevis med hjälp av en trafikskola är en effektiv väg till både godkänt körprov och teoriprov. Via STR får du en erfaren och seriös trafikskola som vet vad som krävs för att bli en skicklig förare och har pedagogisk kunskap för att utbilda dig på bästa sätt. Detta i kombination med STR:s utbildningsmaterial ger dig de bästa förutsättningarna att lyckas med din utbildning. Fundera igenom vad som är viktigt för dig och gör rätt val.

Tryggt val med trafikskola

Vill du gå en intensivutbildning? Vill du övningsköra mycket privat? Pluggar du helst teorin digitalt? Hur ser körskolans krav ut för att få en tid till uppkörning? Innan du bestämmer dig för vilken trafikutbildare du vill skriva in dig hos – jämför erbjudanden, upplägg och fundera igenom vad som är viktigt för dig. Med en STR-ansluten trafikskola får du en kunnig, engagerad och pedagogisk trafiklärare som är med dig på alla steg genom utbildningen. Dessutom har du full koll på alla tillstånd, intyg och regler som krävs under utbildningen, körskolan hjälper dig med det.

Större framgång med hjälp av samverkan

Har du hört talas om synergieffekten? Det är när summan av delarna blir större än när man bara lägger samman dem. Det låter kanske krångligt men det är just en av fördelarna med att välja en STR-ansluten trafikskola. Det är också det som händer när du pluggar med studiematerial från STR, övningskör med en trafikskola som har STR:s kunnande i ryggen och följer den utbildningsplan som STR har tagit fram. När alla dessa delar får samverka i din körkortsutbildning skapas förutsättningarna för att du ska få den mest effektiva utbildningen –  och körkortet i din hand så snabbt som möjligt.
Här kan du läsa om fler fördelar med STR.

Läs mer om STR här