Bor du i Vetlanda, Vaggeryd, Skillingaryd, Nässjö eller Eksjö har du en STR-ansluten trafikskola nära dig.
STR-anslutna trafikskolor i Sverige

Hitta den trafikskola i Vetlanda, Vaggeryd, Skillingaryd, Nässjö och Eksjö som passar dig bäst

Här kan du läsa om:
  • Välj rätt trafikskola
  • Vad du ska tänka på när du väljer trafikskola
  • Hitta en STR-ansluten trafikskola i Vetlanda, Vaggeryd, Skillingaryd, Nässjö och Eksjö
Välj rätt trafikskola

En körkortsutbildning börjar oftast med ett körkortstillstånd och inskrivning på trafikskola. Medan du enkelt ansöker om ett tillstånd hos Transportstyrelsen kan det ibland vara svårare att bestämma sig för trafikskola. Det finns en rad saker att undersöka innan du bestämmer dig. Allra först är det mycket viktigt att trafikskolan du väljer har alla de rätta tillstånden. Att välja en oseriös trafikskola kan bli mycket dyrt.

Vad du ska tänka på när du väljer trafikskola

Det finns flera saker att ta med i beräkning när du ska välja trafikskola. Först måste trafikskolan erbjuda utbildning i just den behörigheten du är ute efter. Det finns ju även fördelar med en skola som ligger nära dig så att slipper spendera onödigt mycket tid på att ta dig till och från skolan.
Vill du ha fler tips på vad du ska tänka på när du väljer trafikskola? Ta en titt här.

Hitta en STR-ansluten trafikskola i Vetlanda, Vaggeryd, Skillingaryd, Nässjö och Eksjö

Om du väljer en STR-ansluten trafikskola kan du vara säker på att du får en trafikskola som du kan lita på. Alla medlemmar i STR har inte bara alla de riktiga tillstånden, de lever också upp till alla de krav som STR ställer. Kraven handlar om saker som säkerhet under utbildningen, den pedagogiska inriktningen och konsumentsäkerhet. Skulle en tvist uppstå mellan dig och din trafikskola kan du vända dig till STR:s reklamationsnämnd för hjälp.
Här kan du läsa om fler anledningar till att du ska välja en STR-ansluten trafikskola.