Hitta rätt trafikskola i Vansbro, Malung, Mora, Leksand och Orsa med vår sökfunktion.
STR-anslutna trafikskolor i Sverige

Hitta den trafikskola i Vansbro, Malung, Mora, Leksand och Orsa som passar dig bäst

Här kan du läsa om:
  • Sök efter en trafikskola nära dig
  • Välj en STR-ansluten trafikskola i Vansbro, Malung, Mora, Leksand och Orsa
Sök efter en trafikskola nära dig

Bor du någonstans vid Siljans strand i Mora eller Leksand? Eller bor du kanske i Vansbro, Orsa eller Malung? Grattis! Då har du en STR-ansluten trafikskola på din ort. Att slippa åka långt för en körlektion är bra på så många sätt. Om du är på gång att påbörja din körkortsutbildning snart kan det vara bra att ta en titt här på korkort.nu. Här kan du söka bland alla STR-anslutna trafikskolor i hela Sverige och enkelt använda kartan för att se var du har en trafikskola nära dig.
Vill du ha tips på vad du ska tänka på när du väljer trafikskola? Ta en titt här.

Välj en STR-ansluten trafikskola i Vansbro, Malung, Mora, Leksand och Orsa

Det finns mycket att tänka på när du ska välja trafikskola. Självklart är läget en viktig sak, men också om trafikskolan har en utbildning som passar dig. Många trafikskolor idag erbjuder inte bara utbildning på olika språk utan har också anpassad utbildning för dig med läs- och skrivsvårigheter och mycket annat. Genom STR får du också tillgång till den digitala utbildningsappen Körkort nu med Elevcentralen som gör teoripluggandet både lättare och roligare.

Det finns många fördelar med att välja en trafikskola som är ansluten till STR. Då vet du att du går på en trafikskola som följer alla de krav som STR ställer på sina medlemmar. Kraven handlar om allt ifrån utbildningens upplägg till vilka rättigheter du har som kund och elev. Skulle du av någon anledning hamna i konflikt med din trafikskola kan du alltid vända dig till STR:s egen reklamationsnämnd för att få hjälp.
Här kan du läsa om fler anledningar till att du ska välja en STR-ansluten trafikskola.