Här kan du söka efter trafikskolor i hela Sverige, bland annat i Vilhelmina, Bygdeå, Lycksele och Vindeln.
STR-anslutna trafikskolor i Sverige

Hitta den trafikskola i Vilhelmina, Bygdeå, Lycksele och Vindeln som passar dig bäst

Här kan du läsa om:
  • Tips för dig som ska ta körkort
  • Välj en STR-ansluten trafikskola i Vilhelmina, Bygdeå, Lycksele och Vindeln
  • Tryggare körkortsutbildning med STR
Tips för dig som ska ta körkort

Drömmer du om friheten som ett körkort kan ge? Kanske har du börjat planera för att ta ditt körkort snart? I så fall har vi en mängd olika tips som du kan läsa om här på korkort.nu. Här kan du får information om allt som har med körkort att göra och en hel del matnyttiga tips på vad du ska tänka på när du övningskör privat, ska skriva teoriprov och mycket annat. Vi har också en hel del tips på vad du ska tänka på när du väljer trafikskola.
Här kan du läsa om vad du ska tänka på när du väljer trafikskola.

Välj en STR-ansluten trafikskola i Vilhelmina, Bygdeå, Lycksele och Vindeln

Bor du i eller i närheten av någon av dessa städer kan du hitta en STR-ansluten trafikskola där. Att välja en STR-ansluten trafikskola har många fördelar. Då kan du vara säker på att trafikskolan har alla de tillstånd de måste ha för att få erbjuda körkortsutbildningar samtidigt som du får en rad andra fördelar.

Tryggare körkortsutbildning med STR

Som medlem i STR måste en trafikskola följa en rad olika regler och leva upp till en mängd krav. Kraven handlar om att din utbildning ska vara upplagd på ett effektivt och pedagogiskt sätt och att du som elev ska ha tillgång till en tydlig plan över din utbildning där du lätt kan se vilka kostnader som ingår. Skulle du hamna i en tvist med din trafikskola kan du alltid vända dig till STR:s reklamationsnämnd för hjälp.
Läs mer om varför du ska välja en STR-ansluten trafikskola.