Här kan du söka efter trafikskolor i Landskrona, Löddeköpinge, Ängelholm, Höganäs, Hjärnarp och Båstad.
STR-anslutna trafikskolor i Sverige

Hitta den trafikskola i västra Skåne som passar dig bäst

Här kan du läsa om:
  • Tänk på detta när du väljer trafikskola
  • Kostnad och priser för ditt körkort
  • STR-anslutna Trafikskolor i Landskrona, Löddeköpinge, Ängelholm, Höganäs, Hjärnarp och Båstad
Tänk på detta när du väljer trafikskola

Det finns många olika saker att tänka på när det har blivit dags att dra igång med körkortsutbildningen. Om det så är mopedkort, B-körkort, mc-kort eller lastbilskort, är det viktigt att hitta en trafikskola som passar dig. Här på korkort.nu kan du söka bland mängder med trafikskolor. Här hittar du enkelt trafikskolor nära dig med hjälp av kartsök och samtidigt kan du filtrera så att du hittar trafikskolan som utbildar på just den behörigheten som du letar efter.

Kostnad och priser för ditt körkort

Självklart är kostnaden för ett körkort en viktig parameter när du väljer trafikskola, men tänk på att en utbildning som tar dig från A till Ö utan omprov är den mest ekonomiska i längden. Trafikskolan ska ge dig kunskaper för livet, inte bara se till att du klarar ditt körkort. Börja med att välja ut en rad trafikskolor som ligger bra till för dig och ta en titt på deras hemsidor, där du kan läsa mer om vilka utbildningspaket som skolan erbjuder och vilka priser som gäller. Därefter kan det vara bra att besöka skolorna personligen för att prata med dem som arbetar där och känna efter om detta är en trafikskola för dig. Att välja skola är ett stort och viktigt beslut – läs på, tänk efter och fråga runt! Vill du ha fler tips på vad du ska tänka på när du väljer trafikskola? Ta en titt här.

STR-anslutna Trafikskolor i Landskrona, Löddeköpinge, Ängelholm, Höganäs, Hjärnarp och Båstad

Bor du längst Skånes vackra västkust behöver du inte leta länge efter en trafikskola nära dig. Mellan Löddeköpinge i syd till Båstad i norr hittar du en flertal trafikskolor som alla är anslutna till STR. Att välja en trafikskola som är ansluten till STR ger dig som elev extra trygghet. Alla medlemmar i STR har en rad krav de måste leva upp till vad gäller både utbildningen och säkerhet. Dessutom har de en egen konsumentnämnd som du kan vända dig till om du inte skulle bli nöjd med din utbildning.
Här kan du läsa mer om varför du ska välja en STR-ansluten trafikskola