Västerås ligger vid Mälarens norra strand cirka tio mil nordväst om Stockholm. Vill du ta körkort i regionen så finns det STR-anslutna trafikskolor som kan hjälpa dig.
STR-anslutna trafikskolor i Sverige

Hitta den trafikskola i Västerås som passar dig bäst

Här kan du läsa om:
  • Hitta din trafikskola i Västerås
  • Ta raka vägen till körkort med rätt skola
  • Alltid säkrast med STR-ansluten trafikskola i Västerås

Hitta din trafikskola i Västerås

Runt om i Västerås hittar du en mängd STR-anslutna trafikskolor som kan erbjuda dig en trygg och pålitlig körkortsutbildning. Med hjälp av kartan här nedanför kan du se var trafikskolorna ligger och vilka behörigheter de har utbildningar för. Du kan också klicka dig vidare till respektive trafikskolas hemsida för att läsa mer.

Ta raka vägen till körkort med rätt skola

Att välja trafikskola är ett stort och viktigt beslut – läs på, jämför och fråga runt innan du väljer! Tänk på att en utbildning som tar dig från A till Ö utan omprov i längden är både mest effektiv och mest ekonomisk. Trafikskolan ska ge dig kunskaper för livet, inte bara se till att du klarar ditt körkort. Vill du ha fler tips på vad du ska tänka på när du väljer trafikskola? Ta en titt här.

Alltid säkrast med STR-ansluten trafikskola i Västerås

Väljer du en STR-ansluten trafikskola i Västerås kan du känna dig trygg som konsument. STR-anslutna trafikskolor har stora krav på sig och skulle du inte vara nöjd med din utbildning, kan du vända dig till STR:s reklamationsnämnd.