Uppsala domkyrka är en av studentstadens många historiska byggnader. I Uppsala finns alla möjligheter att ta körkort hos Sveriges bäst utbildade trafiklärare. Välj en STR-ansluten trafikskola.
STR-anslutna trafikskolor i Sverige

Hitta den trafikskola i Uppsala som passar dig bäst

Här kan du läsa om:
  • Hitta din trafikskola i Uppsala
  • Rätt trafikskola ger dig både körkort och trafikkunskap för livet
  • Alltid säkrast med STR-ansluten trafikskola i Uppsala

Hitta din trafikskola i Uppsala

Bor du i Uppsala och vill ta körkort? Då har du en rad STR-anslutna trafikskolor att välja bland. Som körkortsinnehavare i Uppsala gäller det att ha koll på alla cyklande studenter och med rätt trafikskola får du det bästa säkerhetstänket med dig ut i trafiken. Här nedanför kan du få koll på var trafikskolorna ligger och vilka behörigheter de har utbildningar för. Du kan också klicka dig vidare till respektive trafikskolas hemsida för att läsa mer.

Rätt trafikskola ger dig både körkort och trafikkunskap för livet

De flesta trafikskolor i Uppsala ligger centralt och kan erbjuda övningskörning i alla tänkbara trafiksituationer. Det är viktigt att du får erfarenhet av att köra i såväl centrala Uppsala som på motorväg och landsväg. Men det finns fler saker att tänka på när du väljer trafikskola. Tänk på att en utbildning som tar dig från A till Ö utan omprov i längden är både mest effektiv och mest ekonomisk. Trafikskolan ska ge dig kunskaper för livet, inte bara se till att du klarar ditt körkort. Det är väl värt att lägga lite extra tid och energi på att hitta rätt. Här får du fler tips på vad du ska tänka på när du väljer trafikskola.

Alltid säkrast med STR-ansluten trafikskola i Uppsala

Väljer du en STR-ansluten trafikskola i Uppsala kan du känna dig trygg som konsument. STR-anslutna trafikskolor har stora krav på sig och skulle du inte vara nöjd med din utbildning kan du vända dig till STR:s reklamationsnämnd.