Umeå, björkarnas stad, ligger precis vid Umeå älv. Här kan du ta körkort tillsammans med Sveriges bäst utbildade trafiklärare. Välj en STR-ansluten trafikskola.
STR-anslutna trafikskolor i Sverige

Hitta den trafikskola i Umeå som passar dig bäst

Här kan du läsa om:
  • Hitta din trafikskola i Umeå
  • Välj en bra väg till körkortet
  • Alltid säkrast med STR-ansluten trafikskola i Umeå

Hitta din trafikskola i Umeå

Visste du att runt hälften av alla bilolyckor i Umeå inträffar när en bil kör in i bilen framför? Varför är det så och vad kan du göra för att undvika en sådan olycka? Det och mycket mer får du lära dig om du väljer en körkortsutbildning hos en STR-ansluten trafikskola i Umeå. Att genomgå en körkortsutbildning på trafikskola är det säkraste sättet att lyckas med både teori- och förarprov.

Välj en bra väg till körkortet

Här nedanför kan du ta reda på var trafikskolorna ligger i Umeå och vilka behörigheter de har utbildningar för. Du kan också klicka dig vidare till respektive trafikskolas hemsida för att läsa mer. Att välja trafikskola är ett stort och viktigt beslut – läs på, jämför och fråga runt! Tänk på att en utbildning som tar dig från A till Ö utan omprov i längden är både mest effektiv och mest ekonomisk. Trafikskolan ska ge dig kunskaper för livet, inte bara se till att du klarar ditt körkort. Det är väl värt att lägga lite tid på att hitta rätt. Vill du ha fler tips på vad du ska tänka på när du väljer trafikskola? Ta en titt här.

Alltid säkrast med STR-ansluten trafikskola i Umeå

Väljer du en STR-ansluten trafikskola i Umeå kan du känna dig trygg som konsument. STR-anslutna trafikskolor har stora krav på sig både vad gäller undervisning, ekonomi och policys. Dessutom: skulle du inte vara nöjd med din utbildning kan du vända dig till STR:s egen reklamationsnämnd för att få hjälp!