Här finns alla STR-anslutna trafikskolor i Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg.
STR-anslutna trafikskolor i Sverige

Hitta den trafikskola i Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg som passar dig bäst

Här kan du läsa om:
  • Hitta en trafikskola i Uddevalla, Trollhättan eller Vänersborg
  • Sök efter en trafikskola på korkort.nu
  • Välj en STR-anpassad trafikskola i Uddevalla, Trollhättan eller Vänersborg
Hitta en trafikskola i Uddevalla, Trollhättan eller Vänersborg

Bor du i någon av de tre orter som tillsammans brukar kallas för Trestad har du aldrig långt till en trafikskola. I såväl Uddevalla, Trollhättan som Vänersborg finns ett flertal trafikskolor att välja på. Att välja trafikskola är inte alltid lätt. Det finns flera kriterier att ta med i beräkningen. Kanske har du fått tips från kompisar och redan vet vart du ska gå, eller så letar du just nu och då har du kommit till rätt plats.
Här kan du läs om vad du ska tänka på när du väljer trafikskola.

Sök efter en trafikskola på korkort.nu

Här på korkort.nu kan du söka efter trafikskolor i ditt närområde. Både efter ort och på en karta. Du kan dessutom filtrera ditt resultat för att hitta en trafikskola som har just den utbildningen som du letar efter. Kanske har du önskemål om en trafikskola som erbjuder anpassad teoriutbildning för personer med dyslexi? Då kan du söka på det!

Välj en STR-anpassad trafikskola i Uddevalla, Trollhättan eller Vänersborg

Vilken trafikskola du än väljer är det viktigt att ta reda på om skolan har alla de rätta tillstånden. Väljer du en trafikskola som är ansluten till STR kan du känna dig trygg i ditt val. STR-anslutna trafikskolor har inte bara rätt tillstånd, de har även en rad olika regler att leva upp till. STR står får Sveriges Trafikutbildares Riksförbund och ligger bland annat bakom det utbildningsmaterial som används vid körkortsutbildningen. Med en STR-ansluten trafikskola kan du känna dig trygg, både som elev och konsument.
Här kan du läsa om fler anledningar till att du ska välja en STR-ansluten trafikskola.