På korkort.nu kan du söka efter trafikskolor i hela Sverige. Och du hittar dem bland annat i Sundsvall, Timrå och Härnösand.
STR-anslutna trafikskolor i Sverige

Hitta den trafikskola i Sundsvall, Timrå och Härnösand som passar dig bäst

Här kan du läsa om:
  • Hitta din trafikskola på korkort.nu
  • Välj en STR-ansluten trafikskola i Sundsvall, Timrå och Härnösand
  • Stor trygghet med STR
Hitta din trafikskola på korkort.nu

Längtar du efter ett eget körkort? Att äntligen få friheten som det innebär! Om du just nu står redo för att påbörja resan mot ett körkort kanske du kan hitta en hel del hjälp här på korkort.nu. Här hittar du massvis med matnyttig information att ta med dig på din körkortsutbildning. Här hittar du också alla Sveriges STR-anslutna trafikskolor. Du kan söka på ort eller använda kartan för att enkelt hitta en trafikskola som ligger nära dig. Bor du i Sundsvall, Timrå eller Härnösand kan du glädja dig åt att det finns minst en trafikskola just på din ort.
Vill du ha tips på vad du ska tänka på när du väljer trafikskola? Ta en titt här.

Välj en STR-ansluten trafikskola i Sundsvall, Timrå och Härnösand

Det finns många fördelar med att välja en trafikskola som är medlem i STR. STR står för Sveriges Trafikutbildares Riksförbund och verkar för att du ska få en så bra och säker körkortsutbildning som möjligt. Som medlem i STR skriver trafikskolor under på de riktlinjer och krav som STR har satt upp. Kraven handlar om hur utbildningen ska gå till och vilka säkerhetsåtgärder som ska vidtas. Till exempel måste alla STR-anslutna trafikskolor ha alkolås i sina bilar.

Stor trygghet med STR

Men att välja en STR-ansluten trafikskola innebär också att du garanteras en individuell utbildningsplan som baseras helt på dina förutsättningar. Du ska också lätt kunna se vilka kostnader som utbildningen kommer att innebära för dig så att du kan känna dig trygg som konsument. Skulle du hamna i konflikt med din trafikskola kan du alltid vända dig till STR:s egen reklamationsnämnd.
Här kan du läsa om fler anledningar till att du ska välja en STR-ansluten trafikskola.