Sollentuna har många trafikskolor som kan hjälpa dig när du vill ta körkort. Välj en STR-ansluten trafikskola. Det är tryggt.
STR-anslutna trafikskolor i Sverige

Hitta den trafikskola i Sollentuna som passar dig bäst

Här kan du läsa om:
  • Hitta din trafikskola i Sollentuna
  • Ta raka vägen till körkort
  • Alltid säkrast med STR-ansluten trafikskola i Sollentuna

Hitta din trafikskola i Sollentuna

Sollentuna ligger nära Stockholm, men du behöver inte åka dit för att få en riktigt bra körkortsutbildning. Du har goda möjligheter att hitta en STR-ansluten trafikskola som passar dig även i Sollentuna. När du övningskör i Sollentuna får du en bra blandning av trafikmiljöer och en god kännedom om området.

Ta raka vägen till körkort

Här nedanför kan du ta reda på var trafikskolorna ligger i Sollentuna och vilka behörigheter de har utbildningar för. Du kan också klicka dig vidare till respektive trafikskolas hemsida för att läsa mer. Att välja trafikskola är ett stort och viktigt beslut – läs på, jämför och fråga runt! Tänk på att en utbildning som tar dig från A till Ö utan omprov i längden är både mest effektiv och mest ekonomisk. Trafikskolan ska ge dig kunskaper för livet, inte bara se till att du klarar ditt körkort. Vill du ha tips på vad du ska tänka på när du väljer trafikskola? Ta en titt här.

Alltid säkrast med STR-ansluten trafikskola i Sollentuna

Väljer du en STR-ansluten trafikskola i Sollentuna kan du känna dig trygg som konsument. STR-anslutna trafikskolor har stora krav på sig och skulle du inte vara nöjd med din utbildning kan du vända dig till STR:s reklamationsnämnd.