Bor du i södra Stockholm hittar du STR-anslutna trafikskolor i Enskededalen, Johanneshov, Farsta, Bandhagen, Älvsjö, Hägersten, Skärholmen, Årsta och Bagarmossen.
STR-anslutna trafikskolor i Sverige

Hitta den trafikskola i södra Stockholm som passar dig bäst

Här kan du läsa om:
  • Hitta din trafikskola i södra Stockholm
  • Därför ska du välja en STR-ansluten trafikskola i Söderort
  • Välj en trafikskola nära dig
Hitta din trafikskola i Enskededalen, Johanneshov, Farsta, Bandhagen, Älvsjö, Hägersten, Skärholmen, Årsta eller Bagarmossen

Att ta körkort är ett stort steg i livet. Ett steg mot självständighet och större rörelsefrihet. Men det är också en investering och som alltid med investeringar är det viktigt att ta reda på all viktig information som krävs innan du fattar beslut. Och det finns flera saker att räkna med när du ska välja trafikskola.
Här kan du läsa om vad du ska tänka på när du väljer trafikskola.

Välj en STR-ansluten trafikskola i södra Stockholm

Vill du gå på en trafikskola i Söderort finns en rad STR-anslutna skolor belägna i Enskededalen, Johanneshov, Farsta, Bandhagen, Älvsjö, Hägersten, Skärholmen, Årsta och Bagarmossen. Att välja en STR-ansluten skola ger dig stor trygghet. Då vet du att du anlitar en trafikskola som har alla de rätta tillstånden som krävs för att bedriva körkortsutbildning. Utöver det får du också en trafikskola som lever upp till alla de krav som STR ställer på sina medlemmar. Läs om fler bra anledningar till att välja en STR-ansluten trafikskola.

Välj en trafikskola nära dig

Bor du i södra Stockholm kan det också vara smart att välja en trafikskola när dig. På så vis slipper du spendera onödig tid på att ta dig in till city och tillbaka vid varje utbildningstillfälle. När du sedan väl har din körlektion har du och din trafiklärare nära till en rad olika typer av körning på både landsväg och motorväg samt i stadstrafik.

Självklart är kostnaden för ett körkort en viktig parameter när du väljer trafikskola, men tänk på att en utbildning som tar dig från A till Ö utan omprov i längden är den mest ekonomiska. Trafikskolan ska ge dig kunskaper för livet, inte bara se till att du klarar ditt körkort.

Att välja skola är ett stort och viktigt beslut – läs på, tänk efter och fråga runt! Vill du ha fler tips på vad du ska tänka på när du väljer trafikskola? Ta en titt här.