Örebro ligger vackert vid Hjälmarens västra strand och är residensstad i Örebro län. Vill du ta körkort här, finns det STR-anslutna trafikskolor som kan hjälpa dig.
STR-anslutna trafikskolor i Sverige

Hitta den trafikskola i Örebro, Kumla och Hallsberg som passar dig bäst

Här kan du läsa om:
  • Hitta din trafikskola i Örebro, Kumla och Hallsberg
  • Ta raka vägen till körkort
  • Alltid säkrast med STR-ansluten trafikskola i Örebro, Kumla och Hallsberg

Hitta din trafikskola i Örebro, Kumla och Hallsberg

Runt om i hela Örebro finns ett stort antal STR-anslutna trafikskolor där du kan få en gedigen och trygg körkortsutbildning. Att genomgå en körkortsutbildning på trafikskola är det säkraste sättet att lyckas med både teori- och förarprov. I Örebro talar statistiken sitt tydliga språk. Mer än hälften av de som kör upp kuggas och många av dem är privatister.

Ta raka vägen till körkort

Här nedanför kan du ta reda på var trafikskolorna ligger i Örebro, Kumla och Hallsberg och vilka behörigheter de har utbildningar för. Du kan också klicka dig vidare till respektive trafikskolas hemsida för att läsa mer. Att välja trafikskola är ett stort och viktigt beslut – läs på, jämför och fråga runt! Tänk på att en utbildning som tar dig från A till Ö utan omprov i längden är både mest effektiv och mest ekonomisk. Trafikskolan ska ge dig kunskaper för livet, inte bara se till att du klarar ditt körkort. Vill du ha fler tips på vad du ska tänka på när du väljer trafikskola? Ta en titt här.


Alltid säkrast med STR-ansluten trafikskola i Örebro, Kumla och Hallsberg

Genom att välja en STR-ansluten trafikskola i Örebro får du som konsument en stor trygghet. STR-anslutna trafikskolor har stora krav på sig och skulle du inte vara nöjd med din utbildning kan du vända dig till STR:s reklamationsnämnd.