Här hittar du trafikskolor i Hässleholm, Osby, Örkelljunga och Knislinge.
STR-anslutna trafikskolor i Sverige

Hitta den trafikskola i norra Skåne som passar dig bäst

Här kan du läsa om:
  • Dags att ta körkort?
  • Välj en STR-ansluten trafikskola i Hässleholm, Osby, Örkelljunga och Knislinge
  • Sök efter en trafikskola i norra Skåne
Dags att ta körkort?

Har du börjat planera för att ta körkort? Då brukar ett av de första stegen vara att bestämma sig för vilken trafikskola du ska välja. Genom att välja en trafikskola som är ansluten till STR kan du känna dig trygg i ditt val. Då vet du att du anlitar en utbildare som följer alla de hårda krav som STR ställer på sina medlemmar.

Välj en STR-ansluten trafikskola i Hässleholm, Osby, Örkelljunga och Knislinge

Om du bor i norra Skåne finns ett flertal orter med lokala trafikskolor. Bor du i Hässleholm, Osby, Örkelljunga eller Knislinge kan du hitta en utbildare i din ort. Använd vår kartsök här på korkort.nu för att hitta den trafikskola som ligger närmast dig. Det är ett bra första steg att ta. Ett tips är att besöka några skolor och uppleva dem på plats innan du bestämmer dig för vilken du ska välja.
Läs mer om fördelarna med att välja en STR-ansluten trafikskola.

Sök efter en trafikskola i norra Skåne

I vår sökfunktion kan du också söka på trafikskolor som erbjuder vissa typer av utbildningar. Klicka på avancerad sök och klicka i dina önskemål för utbildningen. Scrolla sedan ner på sidan och zooma in kartan på ditt område. Då dyker alla trafikskolor upp som stämmer in på dina önskemål.
Här hittar du fler tips på vad du ska tänka på när du väljer trafikskola.