Här kan du söka efter trafikskolor ibland annat Mölndal, Partille, Lerum och Mölnlycke.
STR-anslutna trafikskolor i Sverige

Hitta den trafikskola i Mölndal, Partille, Lerum och Mölnlycke som passar dig bäst

Här kan du läsa om:
  • Här finns trafikskolor nära dig
  • Hitta en STR-ansluten trafikskola i Mölndal, Partille, Lerum eller Mölnlycke
  • Sök efter en trafikskola som passar dig på korkort.nu
Här finns trafikskolor nära dig

Är du redo att sätta igång med din körkortsutbildning? Letar du efter en bra trafikskola? Om du bor i Mölndal, Partille, Lerum eller Mölnlycke kan det vara bra att veta att du inte behöver åka in till Göteborg varje gång du ska ta en körlektion eller gå på teorikurs. På alla tre orterna finns trafikskolor och här på korkort.nu kan du söka efter den som passar dig bäst.

Hitta en STR-ansluten trafikskola i Mölndal, Partille, Lerum eller Mölnlycke

När du söker efter en trafikskola här på korkort.nu kan du känna dig trygg. Alla trafikskolor på den här hemsidan är medlemmar i STR. Sveriges Trafikutbildares Riksförbund. Som medlem i STR går skolan med på att leva upp till en rad olika krav. Kraven handlar bland annat om att utbildningen ska läggas upp så effektivt som möjligt och om trafiksäkerheten kring utbildningen men också om din säkerhet som konsument. Skulle du hamna i konflikt med din trafikskola kan du vända dig till STR:s konsumentnämnd för att få hjälp.
Läs mer om varför det är bra att välja en trafikskola som är STR-ansluten.

Sök efter en trafikskola som passar dig på korkort.nu

Här kan du också söka bland trafikskolor och filtrera ditt resultat på en mängd olika kriterier. Letar du till exempel efter utbildning till en viss behörighet, kan du söka på det. Kanske är du i behov av anpassad teoriutbildning för dyslektiker eller utbildning på ett visst språk – du kan söka på det med!
Här kan du läs om vad du ska tänka på när du väljer trafikskola.