Malmö med Turning Torso är Sveriges tredje största stad. Här finns STR-anslutna trafikskolor till dig.
STR-anslutna trafikskolor i Sverige

Vilken trafikskola i Malmö, Limhamn och Arlöv passar dig bäst?

Här kan du läsa om:
  • Hitta din trafikskola i Malmö
  • Nära till halkkörning
  • Prisnivån på trafikskolor i Malmö

Hitta din trafikskola i Malmö, Limhamn och Arlöv

Det finns många trafikskolor i Malmö men omnejd som är anslutna till STR. I Malmö, Limhamn och Arlöv finns trafikskolor som kan ge dig praktisk och teoretisk utbildning för en rad olika behörigheter som moped, bil, motorcykel, tung lastbil eller buss. Det finns också ett antal trafikskolor som erbjuder yrkesförarutbildningar för dig som är intresserad av att bli yrkesförare.

Nära till halkkörning i Malmö

En viktig del i körkortsutbildningen är halkkörningen, eller Riskutbildning del 2 som den egentligen heter. Bor du i Malmö finns den på bekvämt avstånd. Under halkkörningen får du prova på att köra under olika förhållanden som till exempel halt väglag och testa hur det känns att få sladd på bilen. När det väl är dags för kunskapsprov och körprov utför du dem i Trafikverkets lokaler i Malmö.

Prisnivån på trafikskolor i Malmö

Självklart är kostnaden för ett körkort en viktig parameter när du väljer trafikskola, men tänk på att en utbildning som tar dig från A till Ö utan omprov i längden är den mest ekonomiska. Trafikskolan ska ge dig kunskaper för livet, inte bara se till att du klarar ditt körkort. Börja med att välja ut en rad trafikskolor som ligger bra till för dig och ta en titt på deras hemsidor, där du kan läsa mer om vilka utbildningspaket skolan erbjuder och vilka priser som gäller. Därefter kan det vara bra att besöka skolorna personligen för att prata med dem som arbetar där och få en känsla för om skolan passar dig. Att välja trafikskola är ett stort och viktigt beslut – läs på, tänk efter och fråga runt! Vill du ha fler tips på vad du ska tänka på när du väljer trafikskola? Ta en titt här.