Körlektioner i studentstaden Lund innebär både kullerstensgator och en hel del cyklister. Välj en STR-ansluten trafikskola så får du köra med Sveriges bäst utbildade trafiklärare.
STR-anslutna trafikskolor i Sverige

Hitta den trafikskola i Lund, Lomma, Staffanstorp och Kävlinge som passar dig bäst

Här kan du läsa om:
  • Hitta din trafikskola i Lund, Lomma, Staffanstorp och Kävlinge
  • Från A till Ö med en lundensisk trafikskola
  • Alltid säkrast med STR-ansluten trafikskola

Hitta din trafikskola i Lund, Lomma, Staffanstorp och Kävlinge

Vill du ta körkort i Lund finns det ett flertal trafikskolor anslutna till STR att välja på. Några ligger centralt kring Centralstationen medan andra ligger utspridda runt om i staden. Det är inte svårt att hitta en trafikskola som passar dig. Här nedanför kan du ta reda på var trafikskolorna ligger och vilka behörigheter de har utbildningar för. Du kan också klicka dig vidare till respektive trafikskolas hemsida för att läsa mer.

Från A till Ö med en lundensisk trafikskola

Vilken trafikskola du än väljer i Lund ligger alla bra till för att du ska få en varierad övningskörning. Här får du öva på allt ifrån att tråckla dig fram på smågatorna i centrum och hålla uppsikt över studentstadens alla cyklister till motorvägskörning på E22:an och landsvägskörning. Men det finns fler saker att tänka på när du väljer trafikskola. Tänk på att en utbildning som tar dig från A till Ö utan omprov i längden är både mest effektiv och mest ekonomisk. Trafikskolan ska ge dig kunskaper för livet, inte bara se till att du klarar ditt körkort. Det är väl värt att lägga lite extra tid och energi på att hitta rätt. Här får du fler tips på vad du ska tänka på vid valet av trafikskola.

Alltid säkrast med STR-ansluten trafikskola

Väljer du en STR-ansluten trafikskola i Lund kan du känna dig trygg som konsument. STR-anslutna trafikskolor har stora krav på sig och skulle du inte vara nöjd med din utbildning, kan du vända dig till STR:s reklamationsnämnd.