Vill du ta körkort i Linköping, så finns det många STR-anslutna trafikskolor att välja emellan. Då får du hjälp av Sveriges bäst utbildade trafiklärare.
STR-anslutna trafikskolor i Sverige

Hitta den trafikskola i Linköping som passar dig bäst

Här kan du läsa om:
  • Hitta din trafikskola i Linköping
  • Ta rätt väg till körkortet
  • Alltid säkrast med STR-ansluten trafikskola i Linköping

Hitta din trafikskola i Linköping

Nog för att Linköping är det svenska flygets vagga men om du vill ta körkort för moped, motorcykel, bil eller kanske tung lastbil finns ett flertal STR-anslutna trafikskolor runt om i staden. Här finns mängder med bra trafiksituationer i kommunen som väntar på din övningskörning , och du kommer enkelt att få till både stadskörning inne i city och lära dig behärska landsvägarna på östgötaslätten. Vilken skola som ligger bäst till för dig och har utbildningen för den behörighet som du är intresserad av kan du enkelt hitta här nedan. Du kan också klicka dig vidare till respektive trafikskolas hemsida för att läsa mer.

Ta rätt väg till körkortet

Att välja trafikskola är ett stort och viktigt beslut – läs på, tänk efter och fråga runt! Tänk på att en utbildning som tar dig från A till Ö utan omprov i längden är både mest effektiv och mest ekonomisk. Trafikskolan ska ge dig kunskaper för livet, inte bara se till att du klarar ditt körkort. Det är väl värt att lägga lite extra tid och energi på att hitta rätt. Vill du ha fler tips på vad du ska tänka på när du väljer trafikskola? Ta en titt här.

Alltid säkrast med STR-ansluten trafikskola i Linköping

Väljer du en STR-ansluten trafikskola i Linköping kan du känna dig trygg som konsument. STR-anslutna trafikskolor har stora krav på sig både gällande undervisning, service och konsumentskydd. Skulle du inte vara nöjd med din utbildning kan du vända dig till STR:s reklamationsnämnd. Det ger dig extra trygghet.