Välj en STR-ansluten trafikskola i Kristinehamn, Filipstad, Lindesberg och Karlskoga.
STR-anslutna trafikskolor i Sverige

Hitta den trafikskola i Kristinehamn, Filipstad, Lindesberg och Karlskoga som passar dig bäst

Här kan du läsa om:
  • Ta hjälp av en trafikskola
  • Sök efter trafikskola på korkort.nu
  • Välj en STR-ansluten trafikskola i Kristinehamn, Filipstad, Lindesberg eller Karlskoga
Ta hjälp av en trafikskola

Har du börjat fundera på att snart ta körkort? Redan när du är 16 år får du börja övningsköra med bil och vägen mot ett eget körkort kan påbörjas. Men det finns mycket att lära sig innan du är redo för att äntligen göra ditt körkortsprov. Störst chans att lyckas med ditt teoriprov och din uppkörning har du om du väljer att gå din körkortsutbildning hos en godkänd trafikskola.

Sök efter trafikskola på korkort.nu

Bor du någonstans nordost om Värnen kanske du har allra närmast till en trafikskola i Kristinehamn, Filipstad, Lindesberg eller Karlskoga. Här på korkort.nu kan du söka bland alla STR-anslutna trafikskolor i hela Sverige. Genom att söka på kartan kan du lätt hitta den skola som ligger närmast dig, du kan också välja att filtrera sökresultatet för att få fram de skolor som erbjuder just den typ av utbildning som du är intresserad av.
Vill du ha fler tips på vad du ska tänka på när du väljer trafikskola? Ta en titt här.

Välj en STR-ansluten trafikskola i Kristinehamn, Filipstad, Lindesberg eller Karlskoga

Det finns många fördelar med att välja en trafikskola som är medlem i STR. Då kan du känna dig trygg i vetskapen om att skolan har alla de tillstånd som krävs för att få bedriva trafikutbildningar i Sverige. Skolan står också bakom alla de regler och krav som STR har satt upp för att reglera arbetet med körkortsutbildningar. Det innebär att skolorna följer en rad regler kring trafiksäkerhet, en transparent prissättning och trygghet för dig som konsument.
Här kan du läsa om fler anledningar till att du ska välja en STR-ansluten trafikskola.