Här hittar du lätt en trafikskola i Köping, Arboga, Hallstahammar och Kungsör.
STR-anslutna trafikskolor i Sverige

Hitta den trafikskola i Köping, Arboga, Hallstahammar och Kungsör som passar dig bäst

Här kan du läsa om:
  • Välj en trafikskola som passar dig
  • Sök efter en STR-ansluten trafikskola i Köping, Arboga, Hallstahammar och Kungsör
Välj en trafikskola som passar dig

Varje resa mot ett körkort startar på ungefär samma sätt. Några av de allra första sakerna du behöver göra är att ansöka om ett körkortstillstånd och bestämma dig för vilken trafikskola som du vill anlita. Det finns många olika saker som kan spela in när du ska välja trafikskola. För många är läget viktigt för att slippa spendera tid på långa resor till och från skolan. För andra är det viktigt att skolan kan erbjuda en viss typ av undervisning. Kanske behöver du extra stöd i dina studier på grund av läs- och skrivsvårigheter eller så letar du efter en utbildning på ett visst språk.
Vill du ha fler tips på vad du ska tänka på när du väljer trafikskola? Ta en titt här.

Sök efter en STR-ansluten trafikskola i Köping, Arboga, Hallstahammar och Kungsör

Här på korkort.nu kan du söka efter alla STR-anslutna trafikskolor i Sverige. Du kan söka efter ort eller använda dig av kartan för att se var alla ligger. Du kan också filtrera ditt sökresultat på mänger av olika kriterier som till exempel behörighet eller om du vill hitta en skola med miljöanpassade fordon.

När du väljer en trafikskola som är medlem i STR kan du också känna dig säker på att du väljer en trafikskola som har alla tillstånd som krävs för körkortsutbildningar. Som medlem följer en trafikskola också en rad förordningar kring hur utbildningen ska utföras och att du som elev ska skyddas på bästa möjliga sätt – både i trafiken och som konsument.
Här kan du läsa om fler anledningar till att du ska välja en STR-ansluten trafikskola.