Välj en STR-ansluten trafikskola i Kiruna eller Gällivare.
STR-anslutna trafikskolor i Sverige

Hitta den trafikskola i Kiruna och Gällivare som passar dig bäst

Här kan du läsa om:
  • Hitta en trafikskola norr om polcirkeln
  • Välj en STR-ansluten trafikskola i Kiruna och Gällivare
  • En tryggare körkortsutbildning med STR
Hitta en trafikskola norr om polcirkeln

Idag finns över 700 trafikskolor som är anslutna till STR i Sverige. Från Trelleborg i söder till Gällivare och Kiruna i norr. Och bor du här uppe i landets allra nordligaste delar är det just i dessa två städer som du kan gå din körkortsutbildning. Här hittar du möjligheten att ta körkort för en rad olika behörigheter eller utbilda dig till yrkesförare.
Här kan du läsa om vad du ska tänka på när du väljer trafikskola.

Välj en STR-ansluten trafikskola i Kiruna och Gällivare

Det finns en rad olika fördelar med att välja en trafikskola som är ansluten till STR. STR står för Sveriges Trafikutbildares Riksförbund och är en organisation som ligger bakom både Körkortsboken och den populära teori-appen Körkort nu med Elevcentralen. När du väljer en STR-ansluten trafikskola kan du vara säker på att skolan har alla tillstånd som krävs för att få bedriva körkortsutbildningar.

En tryggare körkortsutbildning med STR

Alla medlemmar i STR har också valt att utföra sin verksamhet enligt en rad olika regler som STR har satt upp. Till exempel ska de erbjuda dig en individuell plan för hur din utbildning ska utformas. Du ska också ha rätt till att tydligt se vilka kostnader som uppkommer under utbildningens gång. Skulle du hamna i konflikt med din trafikskola kan du alltid vända dig till STR:s egen reklamationsnämnd för att få hjälp. Det ger dig extra stor trygghet.
Läs mer om varför du ska välja en STR-ansluten trafikskola.