Hitta en STR-ansluten trafikskola med vår söktjänst. Hitta trafikskolor i Kalix, Övertorneå, Boden och Luleå.
STR-anslutna trafikskolor i Sverige

Hitta den trafikskola i Kalix, Övertorneå, Boden och Luleå som passar dig bäst

Här kan du läsa om:
  • En trafikskola nära dig i Kalix, Övertorneå, Boden och Luleå
  • Sök efter en trafikskola nära dig
  • Välj en STR-ansluten trafikskola i Kalix, Övertorneå, Boden eller Luleå
En trafikskola nära dig i Kalix, Övertorneå, Boden och Luleå

Har det blivit dags att ta körkort? Då kanske du är på jakt efter en trafikskola? Om du bor i eller i trakterna kring Kalix, Övertorneå, Boden eller Luleå har du en STR-ansluten trafikskola på nära håll. Och visst är skönt att inte behöva resa långt för att till exempel ta en körlektion eller riskutbildning.

Sök efter en trafikskola nära dig

För att göra det enkelt i jakten på en trafikskola kan du använda sökfunktionen här på korkort.nu. Här hittar du alla Sveriges STR-anslutna trafikskolor. Du kan söka efter ort eller använda kartfunktionen för att hitta en trafikskola nära dig. Du kan också välja att filtrera ditt sökresultat efter en rad olika kriterier som utbildningstyp och mycket annat.
Här kan du läsa om vad du mer ska tänka på när du väljer trafikskola.

Välj en STR-ansluten trafikskola i Kalix, Övertorneå, Boden eller Luleå

När du väljer en trafikskola som är medlem i STR kan du känna dig trygg i ditt val. Det är en garanti att du får en skola med alla de rätta tillstånden som krävs för att erbjuda körkortsutbildningar. Det innebär också att trafikskolan har valt att hålla sig till de krav som STR ställer på sina medlemmar. Kraven handlar bland annat om att du ska få en tydlig utbildningsplan där du får en överblick över alla kostnader som ingår.
Läs mer om varför du ska välja en STR-ansluten trafikskola.