Skånes andra största stad har STR-anslutna trafikskolor som kan hjälpa dig när du vill ta körkort. Då får du hjälpa av Sveriges bäst utbildade trafikskolor.
STR-anslutna trafikskolor i Sverige

Hitta den trafikskola i Helsingborg som passar dig bäst

Här kan du läsa om:
  • Hitta din trafikskola i Helsingborg
  • Raka vägen till körkort med rätt trafikskola
  • Alltid säkrast med STR-ansluten trafikskola i Helsingborg

Hitta din trafikskola i Helsingborg

Bor du i Helsingborg med omnejd och vill ta körkort finns det en lång rad STR-anslutna trafikskolor att välja bland. Här kan du gå utbildning för bil, mc, moped, tung lastbil och buss. Du får möjlighet att övningsköra i olika trafikmiljöer som stadstrafik, motorväg och landsväg. Precis det du behöver behärska när det sedan är dags för förarprov.

Raka vägen till körkort med rätt trafikskola

Här nedanför kan du ta reda på var trafikskolorna ligger i Helsingborg och vilka behörigheter de har utbildningar för. Du kan också klicka dig vidare till respektive trafikskolas hemsida för att läsa mer. Att välja trafikskola är ett stort och viktigt beslut – läs på, jämför och fråga runt! Tänk på att en utbildning som tar dig från A till Ö utan omprov i längden är både mest effektiv och mest ekonomisk. Trafikskolan ska ge dig kunskaper för livet, inte bara se till att du klarar ditt körkort. Det är väl värt att lägga lite extra tid och energi på att hitta rätt. Vill du ha fler tips på vad du ska tänka på när du väljer trafikskola? Ta en titt här.

Alltid säkrast med STR-ansluten trafikskola i Helsingborg

Väljer du en STR-ansluten trafikskola i Helsingborg kan du känna dig trygg som konsument. STR-anslutna trafikskolor har stora krav på sig både vad gäller undervisning, ekonomi och policys. Dessutom: skulle du inte vara nöjd med din utbildning kan du vända dig till STR:s egen reklamationsnämnd för att få hjälp!