Hitta en trafikskola i Fagersta, Norberg, Sala, Avesta med hjälp av korkort.nu.
STR-anslutna trafikskolor i Sverige

Hitta den trafikskola i Fagersta, Norberg, Sala, Avesta som passar dig bäst

Här kan du läsa om:
  • Sök efter en trafikskola på korkort.nu
  • STR-anslutna trafikskolor i Fagersta, Norberg, Sala och Avesta
Sök efter en trafikskola på korkort.nu

Har det blivit dags för dig att ta körkort? I så fall kanske du är på jakt efter en trafikskola! I Sverige finns idag över 700 trafikskolor som är anslutna till STR på över 230 orter runt om i Sverige. Här på korkort.nu kan du söka efter dem allihop. Använd kartsöken för att hitta en trafikskola nära dig och filtrera ditt sökresultat för att hitta trafikskolan som erbjuder en utbildning som just du är intresserad av.
Vill du ha fler tips på vad du ska tänka på när du väljer trafikskola? Ta en titt här.

STR-anslutna trafikskolor i Fagersta, Norberg, Sala och Avesta

Bor du i någon av dessa orter har du turen att ha en STR-ansluten trafikskola nära dig. Att slippa åka långt för att ta körlektioner är ju en stor fördel. Du kan också känna dig trygg när du väljer en trafikskola som är medlem i STR. Det innebär att du som elev får ta del av en väl genomtänkt och fungerande pedagogik samtidigt som du får en trafiksäker utbildning.

Att välja en STR-ansluten trafikskola innebär också att du skyddas som konsument. En trafikskola som är medlem i STR väljer att följa vissa regler kring att erbjuda en transparent prissättning och skulle du trots detta hamna i konflikt med din trafikskola kan du alltid vända dig till STR:s egen reklamationsnämnd.
Här kan du läsa om fler anledningar till att du ska välja en STR-ansluten trafikskola.