Du kan hitta STR-anslutna trafikskolor över hela Sverige. Bland annat i Ånge, Sveg, Fränsta och Hammarstrand.
STR-anslutna trafikskolor i Sverige

Hitta den trafikskola i Ånge, Sveg, Fränsta och Hammarstrand som passar dig bäst

Här kan du läsa om:
  • Sök efter trafikskolor på korkort.nu
  • Hitta en STR-ansluten trafikskola i Ånge, Sveg, Fränsta och Hammarstrand
  • Stor trygghet med STR
Sök efter trafikskolor på korkort.nu

Att bo i en liten stad kan innebära att du tvingas åka långa sträckor för att få tillgång till service och tjänster. Som för att gå en körkortsutbildning på en trafikskola till exempel. Det är något som kostar både tid och pengar. Kanske har du redan fått tips från vänner och bekanta och vet vilken trafikskola du ska välja, men om du inte bestämt dig kan det vara bra att känna till korkort.nu. Här kan du söka efter alla Sveriges STR-anslutna trafikskolor och enkelt se vilken som ligger närmast dig med hjälp av kartan.
Vill du ha tips på vad du ska tänka på när du väljer trafikskola? Ta en titt här.

Hitta en STR-ansluten trafikskola i Ånge, Sveg, Fränsta och Hammarstrand

Om du bor i Ånge, Sveg, Fränsta och Hammarstrand har du tur! Här kan du nämligen hitta en STR-ansluten trafikskola på din ort. Och det finns många fördelar med att välja just en trafikskola som är medlem i STR. STR är Sveriges Trafikutbildares Riksförbund och det är bland annat de som ger ut Körkortsboken som används vid teoriutbildningen. De ligger också bakom teoriappen Körkort nu med Elevcentralen där du på ett lättillgängligt sätt kan plugga teori när det passar dig.

Stor trygghet med STR

Men STR ställer inte bara krav på sina medlemmar när det gäller själva utbildning utan också i stort för hur trafikskolorna ska behandla dig som konsument. Du har till exempel rätt att få en kostnadsberäkning som tydligt ska visa vilka kostnader som kommer att ingå i utbildningen. Skulle du trots allt hamna i konflikt med din trafikskola kan du alltid vända dig till STR:s egen reklamationsnämnd.
Här kan du läsa om fler anledningar till att du ska välja en STR-ansluten trafikskola.