Bor du i Solna eller Sundbyberg finns ett flertal trafikskolor av hög kvalitet att välja på.
STR-anslutna trafikskolor i Sverige

Hitta den trafikskola i Solna och Sundbyberg som passar dig bäst

Här kan du läsa om:
  • Många trafikskolor i Solna och Sundbyberg
  • Fördelar med att välja STR-ansluten trafikskola
  • Nära till allt i Sundbyberg och Solna
Många trafikskolor i Solna och Sundbyberg

Solna och Sundbyberg är kanske små till ytan men här finns det mesta! Att hitta en trafikskola i både Solna och Sundbyberg är inte svårt. Här kan du välja mellan ett flertal skolor nära dig. Att slippa åka in till city för att övningsköra eller gå på teorilektioner sparar dig både tid och pengar. Dessutom har du närmre till olika typer av trafik när du övningskör.

Många fördelar med att välja STR-ansluten trafikskola

Går du din körskoleutbildning i Sundbyberg eller Solna har du möjligheten att välja en trafikskola som är ansluten till STR. På så vis kan du känna dig trygg i att du får den bästa tänkbara körkortsutbildningen. Alla trafikskolor som är medlemmar i STR har en lång rad krav på sig när det gäller pedagogik, säkerhet och skulle du mot all förmodan inte vara nöjd med din utbildning, kan du vända dig till STR:s konsumentråd.
Läs mer om fördelarna med att välja en STR-ansluten trafikskola.

Nära till allt i Sundbyberg och Solna

Bor du Sundbyberg eller Solna har du inte bara nära till en rad olika trafikskolor, du har också nära till både Trafikverket körprov och Bromma Halkbana. Det finns mycket att väga in när det har blivit dags att välja trafikskola. Genom att använda sökfunktionen här på korkort.nu blir det lättare för dig att hitta rätt.
Här kan du läsa om vad du ska tänka på när du väljer trafikskola.