Letar du efter en trafikskola i Märsta eller Kungsängen. Då hittar du dem här.
STR-anslutna trafikskolor i Sverige

Hitta den trafikskola i Märsta och Kungsängen som passar dig bäst

Här kan du läsa om:
  • Hitta en trafikskola nära dig
  • Välj en STR-ansluten trafikskola i Märsta och Kungsängen
  • Sök efter en trafikskola i Märsta eller Kungsängen här
Hitta en trafikskola nära dig

Att hitta en trafikskola som är rätt för just dig behöver inte vara svårt. Och bor du i Märsta eller Kungsängen kan du hitta en trafikskola i din närhet. Att inte behöver åka långt för sina kör- och teorilektioner kan spara dig mycket tid – något som kan vara viktigt när du försöker hinna med en körkortsutbildning med allt annat som ska göras.
Här kan du läsa om vad du mer ska tänka på när du väljer trafikskola.

Välj en STR-ansluten trafikskola i Märsta och Kungsängen

För att få största möjliga trygghet i ditt val av trafikskola är det bra att välja en trafikskolan som är medlem i STR. STR är Sveriges Trafikutbildares Riksförbund och som medlem finns en rad hårda krav att leva upp till. Det innebär bland annat att trafikskolan måste följa vissa riktlinjer i utbildningen och leva upp till säkerhetsmässiga krav på flera olika sätt. Det ger också dig som konsument extra trygghet eftersom du alltid kan vända dig till STR:s egen konsumentnämnd om du skulle hamna i konflikt med din trafikskola.
Läs mer om varför du ska välja en STR-ansluten trafikskola.

Sök efter en trafikskola i Märsta eller Kungsängen här

Ett bra tips är att använda sökfunktionen här på korkort.nu för att leta efter en trafikskola i din närhet. Då kan du bland annat söka på utbildare som erbjuder just den körkortsutbildning som du letar efter. Du kan också känna dig trygg i att alla trafikskolor du hittar här är medlemmar i STR.