Träna på teoriprov med vår app

Det finns många anledningar till att träna på att göra teoriprovet innan det är dags för den stora dagen på Trafikverket. Med Körkort nu med Elevcentralen kan du göra ett obegränsat antal tester som kallas sluttester. Ett sluttest är en simulering av det verkliga teoriprovet där du kan testa dina kunskaper.

Med Körkort nu med Elevcentralen har du obegränsad tillgång till tester där du kan träna på teoriprovet för körkort gratis.
Här kan du läsa om:
  • Körkort nu med Elevcentralen ger dig riktigt bra teoriprovstester
  • Sluttest – bästa sättet att öva på teoriprovet
  • Träna på teoriprov för körkort
  • Teori och praktik i samma app

Körkort nu med Elevcentralen ger dig riktigt bra teoriprovstester

När du har gått igenom all teori i delen som heter ”Plugga” och gjort övningar kan det vara enormt nyttigt att ta reda på vilka kunskaper du lyckats samla på dig. I Körkort nu med Elevcentralen kan du göra tester som kommer så nära ett riktigt teoriprov det bara går.

Sluttest – bästa sättet att öva på teoriprovet

Under avdelningen med körkortsteori hittar du en rad olika former av tester. Däribland något som heter sluttest. Ett sluttest är utformat att efterlikna ett teoriprov på Trafikverket. Frågorna är uppbyggda på samma sätt och slumpas fram från olika delar av körkortsteorin. Du kan också göra testet med samma tidsbegränsning som det riktiga teoriprovet för att känna på hur mycket tid du har för varje fråga.

Efter varje prov kan du se inom vilka områden du gjorde flest fel. På så vis är det ett bra sätt att ta reda på vilka kapitel i teorin du behöver plugga mer på. Du kan också följa din utveckling och se hur du blir bättre och bättre på dina sluttester.
Så här går ett teoriprov till

Träna på teoriprov för körkort

Körkort nu med Elevcentralen kan du skaffa när du skriver in dig på en STR-ansluten trafikskola. Men är du nyfiken på att träna på teoriprovet redan innan du gör det, kan du testa en gratisversion av appen som innehåller ett smakprov av det fullständiga innehållet. Genom gratisversionen har du tillgång till ett antal sluttester och kan testa på vilken nivå dina kunskaper ligger. Men kom ihåg att gratisversionen endast innehåller ett begränsat teoriinnehåll och antal frågor som används i sluttesterna.
Läs mer och ladda ner appen här

Teori och praktik i samma app

Körkort nu med Elevcentralen är skapad av STR och innehåller all den teori som du behöver plugga på inför teoriprovet. När du väljer en STR-ansluten trafikskola får du den bästa tänkbara kombinationen av teori och praktik, med andra ord får du en utbildning där ditt teorimaterial och dina körlektioner går hand i hand.