Testa körkortsfrågor gratis

Med appen Körkort nu med Elevcentralen kan du sköta det mesta som har med ditt körkort att göra. Allt från att boka körlektioner till att plugga teori. Du får tillgång till appen när du skriver in dig på en STR-ansluten trafikskola.

Körkort nu med Elevcentralen och få tillgång till obegränsat antal sluttester med körkortsfrågor gratis.
Här kan du läsa om:
  • Plugga smart, plugga digitalt
  • 1 500 körkortsfrågor att träna på
  • Testa Körkort nu med Elevcentralen och körkortsfrågor gratis

Plugga smart, plugga digitalt

Med ny digital teknik har körkortspluggandet blivit mycket enklare. Körkortsboken är fortfarande den viktiga utgångspunkten i din trafikutbildning, men nu finns också appen Körkort nu med Elevcentralen. Ett interaktivt och roligt sätt att plugga körkortsteori.
Läs mer och ladda ner appen här

1 500 körkortsfrågor att träna på

I Körkort nu med Elevcentralen kan du gå igenom alla delar av teoriutbildningen, göra interaktiva övningar och titta på filmer. Men du kan också svara på mängder med körkortsfrågor. 1 500 stycken för att vara exakt! Det finns frågor för körkort för bil, mc och AM-moped.

Du kan göra snabbtest på hela körkortsteorin eller anpassade tester som slumpar fram frågor på just det område du behöver träna på. När du känner dig redo att prova hur ett riktigt teoriprov går till kan du göra testerna som kallas sluttester. Då får du svara på 65 blandade frågor under 50 minuter, precis som på Trafikverket när det sedan är dags för teoriprov.
Så här kan du träna på teoriprovet med hjälp av Körkort nu med Elevcentralen

Testa Körkort nu med Elevcentralen och körkortsfrågor gratis

När du skriver in dig på en STR-ansluten trafikskola får du tillgång till Körkort nu med Elevcentralen. Då kan du också använda appen till att boka kör- och teorilektioner på din trafikskola. Men är du nyfiken kan du ta en titt på appen redan innan dess, gratis. Då får du tillgång till utvalda delar av teoriavsnitten med tillhörande frågor.
Läs mer och ladda ner appen här