Din körkortsteori i appen Körkortsboken

Chansa inte - välj den trygga vägen till ditt körkort!

korkortsboken_app_1200x600px.png

Körkortsboken är den officiella appen från STR (Sveriges Trafikutbildares Riksförbund) där du kan plugga din körkortsteori. Innehållet i materialet är kvalitetssäkrat och granskat av trafiklärare. Du får genomtänkt pedagogik direkt i en app som erbjuder smidig inlärning som är interaktiv. I appen Körkortsboken kan du även samla hela din körutbildning på ett och samma ställe oavsett om du ska ta körkort för bil, bil med släp, moped eller motorcykel.  

✅ Den officiella appen från STR
✅ Granskat av trafiklärare
✅ Allt du behöver för att klara teoriprovet
✅ Klara provet-garanti – klarar du inte teoriprovet förlänger vi din period kostnadsfritt i 2 månader
✅ Plugga som du vill - läs, öva eller svara!
✅ 1 000-tals frågor för bil, lastbil, mc och moped
✅ Varierat innehåll - filmer, illustrationer, texter och bilder
✅ Hela din körkortsutbildning – allt på en plats! (Moped, MC, Bil, BE)

appplattform_NEW_1000x162px.png

Steg 1

Ladda ner appen

Vill du testa Körkortsboken? Toppen! Du kan ladda ner appen både via AppStore (iPhone, iPad) och Google Play (Android) eller gå in på www.korkortsboken.se för att köra via din dator. Skapa ett konto och testkör appen som du sedan kan prova på helt gratis i 48 timmar.

Till AppStore

Till Google Play

Steg 2

Köp ditt teorimaterial

Är du nöjd med Körkortsboken? Då är det dags att köpa ditt teorimaterial. Följ länken nedan för att gå till vår shop där du enkelt köper material för den behörighet som du vill ta körkort för, till exempel bil eller mc, och den period som du önskar. Efter köpet får du tillgång till materialet enligt dina val automatiskt! 

Köp teorimaterial

När, var och hur du vill

Plugga på dina villkor

korkortsboken_erbjudande_1200x600px.jpg

Plugga när du vill, vart du vill och som du vill! Vi har 100-tals interaktiva övningar och filmer och varvar fakta och teori med bilder, filmer och illustrationer för att du enkelt ska se och förstå körkortsteorin. Du kan välja helt själv hur du vill plugga – genom att läsa, öva eller svara på frågor. Det är enkelt att fortsätta där du var sist eftersom teorin är uppdelat i små delar för att du enkelt ska kunna plugga när det passar just dig.

Visa mer
Gör test och slumpa frågor

Håll koll på kunskapen

korkortsboken_erbjudande_1200x600px.jpg

Vill du ha koll på din kunskapsnivå? Inne i Körkortsboken kan du enkelt sätta ihop dina egna test med frågor från de delar du vill testa dig på. Eller varför inte låta appen själv slumpa fram frågor till dig för att efterlikna teoriprovet? 

Visa mer
Få responsen direkt

Följ din framfart

korkortsboken_erbjudande_1200x600px.jpg

Inne i Körkortsboken kan du smidigt följa dina kliv i resan mot körkortet under fliken “Framsteg”. Och för varje teoriavsnitt i Körkortsboken kan du svara på frågor kopplade till just det avsnittet. Du får direkt respons på dina svar och får en översikt över besvarade frågor samt om du har svarat rätt eller fel.

Visa mer
Klara provet-garanti

Kostnadsfritt i 2 månader

korkortsboken_erbjudande_1200x600px.jpg

Eftersom vi är så säker på att vår app gör så att du klarar Trafikverkets teoriprov ger vi dig en Klara provet-garanti. Om du inte klarar teoriprovet förlänger vi din period kostnadsfritt i hela 2 månader. 

Visa mer